Severina se preselila u Srbiju!

 
  • 0

Severina, Aleksandar i Milan u Srbiji će živeti u vršačkom hotelu "Vila Breg" i Popovićevom stanu u Njegoševoj ulici u Beogradu

Severina Vučković konačno se preselila u Srbiju. Pop zvezda doletela je pre nekoliko dana u Beograd, zajedno sa sinom Aleksandrom i verenikom Milanom.

Kako spekulišu hrvatski mediji, Seve se odlučila na ovaj potez kako bi izbegla veliku medijsku pompu koja je u Hrvatskoj prati na svakom koraku.

- Pevačica je već uspela da se vrati u formu u kojoj je bila pre porođaja.  Severina je u Srbiju "pobegla" jer su je mediji bukvalno pratili u stopu i nije mogla na miru ni da se prošeta Splitom. Dete je mirno i liči na majku, piše hrvatski "Stori".

Hrvatska pevačica uživa u svojoj novoj životnoj ulozi i ne pomišlja da se vrati na scenu.

Porodica će, kako prenosi hrvatski Stori, u Srbiji živeti u vršačkom hotelu sa pet zvezdica "Vila Breg", koji je Milan nedavno kupio. Tamo je jedan apartman preuređen za njihove potrebe. Domaći mediji su već pisali da par smatra da je Vršac zbog svog čistog vazduha i mira idealno mesto za odrastanje njihovog mališana.

Ipak, zbog posla moraće da borave često u Beogradu i živeće u Popovićevom stanu u Njegoševoj ulici.

(N. I. / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA