ŠTA ĆE REĆI SEVERINA: Rozga u vezi sa Milanom Popovićem? (FOTO)

 
  • 30

Pevačica i "kralj bakra" su, navodno, nekoliko meseci zajedno

Jelena Rozga i Milan Popović, bivši Severinin dečko, navodno su u "tajnoj vezi" već nekoliko meseci.

Pevačica i srpski biznismen se, kako saznaje "Blic", sastaju krišom.

Šuškalo se da je seksipilna Dalmatinka bila u dugogodišnjoj vezi sa Tončijem Huljićem. Kasnije se govorilo da ga je zamenio njegov sin, a Rozga ove navode nikada nije potvrdila, ali ni demantovala. U avgustu 2014. priznala je da je okončala dugogodišnju romansu, da bi se pre nekoliko meseci pohvalila da je opet zaljubljena.

Foto: Facebook/Jelena Rozga Foto: Facebook/Jelena Rozga

- Rozga i Milan su se družili i pre nego što je on otpočeo vezu sa Severinom. Međutim, kako animozitet između ove dve Splićanke datira odavno, čim je počeo vezu sa Seve, srpski biznismen je prekinuo kontakt sa prijateljicom. Obnovio ga je prošle godine kada su njih dvoje postali i više od prijatelja - ispričao je dobro upućeni izvor.

Foto: Prva TV Foto: Prva TV

Da je Rozga često Milanova gošća u njegovom stanu u Beogradu, potvrdile su i komšije koje je često viđaju u poslednje vreme.

- Nju ne možete da ne primetite i da ne prepoznate. U pitanju je velika zvezda i svi se obradujemo kad je vidimo. Poslednjih mesec dana je posebno često viđamo u kraju - rekli su u teretani koja se nalazi pored Popovićevog stana i restorana.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA