EVO KAKO JE SPASEN ŽIVOT ŽENI ACA PEJOVIĆA: Pročitajte koji postupak lekara je bio sudbonosan!

 
  • 11

- Budući da smo konstatovali da nije kompromitovan moždani krvotok, proći bez većih posledica. Usudio bih se da kažem da će proći bez ikakvih posledica - rekli su lekari

Supruga pevača Aca Pejovića, Biljana, oporavlja se od operacije modžane aneurizme, a zahvaljujući brzoj intervenciji lekara, ona neće imati posledice posle zahvata.

- Kod pacijenata kojima aneurizma na mozgu pukne, kao što je to slučaj kod gospođe Pejović, dešava se da nakon operacije izgube govor ili im on bude otežan a može se desiti da otežano hodaju. U njenom slučaju, budući da smo konstatovali da nije kompromitovan moždani krvotok, proći bez većih posledica. Usudio bih se da kažem da će proći bez ikakvih posledica - rekao je za "Blic" doktor koji je primio Biljanu po njenom dolasku u Urgentni centar.

On je naveo da su brzom intervenciju uspeli da je spasu.

- Primili smo je sa dijagnozom potresa mozga, ali smo nakon pregleda videli da je ona pogrešna. Srećom, brzo smo reagovali i sa sigurnošću vam mogu reći da će Biljana uskoro biti puštena na kućno lečenje. Ona je i dalje u šok sobi jer tamo ima najbolju negu. Prijatelji će moći posete tek kada je prebace na odeljenje D neurohirurgije - naveli su lekari.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Biljana Pejović će morati i da promeni način života.

- Biljana će narednih 20 godina morati da dolazi na kontrole, pije lekove za pritisak, hrani zdravo i da izbgeva stres. Kod pacijenata sa urođenom aneurizmama opasnost od ponovnog pucanja krvnih sudova uvek postoji i zato im se savetuje da potpuno promene način života - istakli su lekari.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapucino

    2. mart 2015 | 11:38

    Srecno

  • Miloš

    2. mart 2015 | 11:26

    Da je bila zena od nekog mučenika koji radi za 20 hiljada sad bi bila pokojna. Al kad imas pare i kad ti muž vozi range rover sa crvenim detaljima onda ces 100-ku da doguras bez problema

  • stamenkovic

    2. mart 2015 | 14:33

    brz oporavak mojoj zemljakinji,da je ona ziva i zdrava svojoj deci i ostatku porodice. ne razumem zlurade komentare, pa valjda su u bolu svi jednaki, a njima nije nista palo sa neba nego su zaradili. nisu oni ni korumpirani direktori, narkodileri i druga olos. ona je profesorsko dete, vaspitana, vredna, kulturna. neka vam bog pomogne da prevaziđete ove teske trenutke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA