NA UDARU POREZNIKA: Sandra Afrika, Čola, Karleuša, Ana Nikolić na saslušanju!

 
  • 75

- Porez moraju da plaćaju svi, pa i estradni umetnici. Kontrolišu se svi, nema izuzetaka - kaže Marko Marinković, v. d. direktora Poreske uprave

Estradne zvezde od sledeće sedmice biće na "saslušanju" kojima će morati da dokažu da li su platili porez na honorar za nedavno proslavljenju novogodišnju noć. Kako pišu beogradski mediji, prvi na udaru su Sandra Afrika, Čola, Karleuša, Šaban Šaulić i Miroslav Ilić.

- Češljaju se honorari koje su zaradili za doček Nove godine, ali i prihodi od 2011. do 2014. Do kraja nedelje svi moraju da se odazovu pozivu, dođu, donesu ugovor o angažmanu i dokaz da su platili porez - kaže izvor.

- Porez moraju da plaćaju svi, pa i estradni umetnici. Kontrolišu se svi, nema izuzetaka - kaže za "Kurir" Marko Marinković, v. d. direktora Poreske uprave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !!!

    10. januar 2015 | 23:51

    То је требало одавно да урадите. Порез се мора плаћати !

  • Boza

    11. januar 2015 | 07:28

    Najzad da se desi ono sto jr u normalnim zemljama obaveza da se svaka zarada mora oporezovati.Platiti porez je nesto gde nema nagodbi.Zaradito za jedno vece celokupno primanje rudara postara ucitelja a ne platiti porez je zlocin.Povrh svega stace u red da im se dodeli nacionalna pezija. SRAMOTA

  • ana

    10. januar 2015 | 23:53

    ova sa prve slike je ona sto je frisko udata jahala telohranitelja.Jelda?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA