ROKAJU KAO MATORI: "The Churlians" oduševili na promociji benda! (FOTO)

 
  • 2

Bend koji čine dečaci od 11 godina, predvođen sjajnim Nikolom Rankovićem Džonijem, briljantnom svirkom u klubu "Leila" izmamio je ovacije prisutnih, među kojima su bili mnogi poznati muzičari

Najmlađa autorska rok grupa u Srbiji, "The Churlians" (iliti po srpski - "Dečurlija"), sastavljena od četvorice mahom 11-godišnjih dečaka, spektakularnom svirkom se predstavila brojnim legendarnim muzičarima, prijateljima i novinarima u prepunom beogradskom klubu "Leila".

Bend čiji je oslonac autor, pevač i gitarista Nikola Džoni Ranković, čine još i bubnjar Đurađ Đuričić, gitarista Grigorije Griša Avramović i basista, najstariji (12 godina) član ekipe, Pavle Petrović.

Džoni, koga je javnost upoznala kao dečaka rođenog sa pola srca, potvrdio je još jednom da ima veliko rokenrol srce i da se od njega i ekipe njegovih drugara mogu u budućnosti očekivati zaista značajne stvari.

Više o bendu "The Churlians" pročitajte ovde!

Na promociji nazvanoj "Razmenimo energije" pojavila se reprezentativna ekipa muzičara. "Dečurlija" može da se ponosi podrškom braće Jelić ("YU grupa"), Vicka Milatovića ("Riblja čorba"), Dragana Jovanovića Krleta ("Generacija 5"), Nikole Čuturila, Firčija, Vasila Hadžimanova, Ranđe ("Neverne bebe"), Vladana Vučkovića Paje, Dragoljuba Đuričića koji je, još pre nekoliko godina, promovisao rođaka Đurađa kao čudo od deteta...

Frontmen grupe "Van Gog" Zvonimir Đukić Đule pojavio se sa specijaljnim poklonom za "dečurliju" - LP izdanjem aktuelnog albuma "Neumeren u svemu".

Na promociji je uživao i predsednik kompanije "Comtrade" Veselin Jevrosimović. Osmeh nije sa lica skidao ni otac male Lane Nikolić, za koju je Džoni 30. novembra 2013, na svoj rođendan, priredio humanitarni koncert gde je sav prihod bio usmeren ka njenom lečenju.

- Lana je sada dobro, samo joj nedostaju njeni drugari - saopštio je srećni tata.

PONOS BEOGRADA: Mali Džoni dobio nagradu za herojsko delo! 

Kvartet super-klinaca je, u maniru iskusnih rokera, isprašio pet do sada urađenih autorskih pesama  - "Nije do love", "Teram po svom", "Bežim odavde", "Topla il' hladna" i, za kraj, već dobro poznatu Džonijevu "Neću da živim u zemlji bez rokenrola".

NAKLON DO NEBA: Mali Džoni i mali Đurađ pomažu poplavljenima iz Kraljeva (FOTO) (VIDEO) 

"The Churlians" su, uz to, napravili i posvete omiljenim domaćim bendovima odsviravši "Hoću da znam" ("Partibrejkers"), "Krug" (EKV) i, "Kiselinu" grupe "Van Gog", i to pred Đuletom.

Bend, valja to naglasiti, postoji tek od oktobra ove godine, ali već zvuči kao da je iza njih pristojna kilometraža. Što rekoše prisutni na promociji - kako li će tek zvučati za deset godina...

Uskoro na Telegrafu čitajte intervju sa malim-velikim rokerom Nikolom Rankovićem Džonijem.

(Milan Ćunković)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA