IZBOR ZA MIS 2014: Marija Ćetković je najlepša Srpkinja (FOTO)

 
  • 19

Devojka iz Vrbasa trijumfovala je ispred Daše Radosavljević iz Kragujevca, odnosno Ane Stepanov iz Kikinde, koje su izabrane za prvu i drugu pratilju.

Marija Ćetković je nova mis Srbije, odlučio je stručni žiri. Ova devojka iz Vrbasa trijumfovala je ispred Daše Radosavljević iz Kragujevca, koja je bila prva pratilja, i Ane Stepanov, koja je morala da se zadovolji titulom druge pratilje.

Marija je inače mis Vojvodine. Bivša reprezentativka Srbije u košarci, ima 20 godina. Studira Ekonomiju u Novom Sadu. Kao maneken je između ostalog radila i na prvom Serbia Fashion Week-u.

Ceremonija izbora za mis Srbije, koja održana je u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima, okupila je brojnu publiku, među kojima je bilo i veliki broj poznatih ličnosti, poput Ave Karabatić, pevačice Danijele Vranić, Uroša Ćertića, Emira Bekrića, Ćema i ostalih.

Nakon što su misice u više navrata prošetale pistom došlo je do dodele nagrada. Za novu mis Telegrafa izabrana je Aleksandra Mitić iz Bele Palanke.

Ubrzo je došlo do odabira top deset najboljih misica. To su bile Kristina Jeftić, Aleksandra Mitić, Isidora Ćirković, Daša Radosavljević, Teodora Kuzman, Tanja Marković, Marija Ćetković, Ana Stepanov, Andrea Cvijetić i Kristina Krstović.

Potom je usledio odabir pet najlepših devojka, a žiri je odlučio da to budu Ana Stepanov, Isidora Ćektović, Marija Ćetković, Daša Radosavljević i Kristina Jeftić.

Na kraju, u top tri ušle su Ana Stepanov, Daša Radosavljević i Marija Ćetković, a devojka iz Vrbasa je na kraju pobedila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk

    9. oktobar 2014 | 00:50

    Cudan je danas pojam lepote

  • Claira

    9. oktobar 2014 | 00:46

    Pokupila skoro sve nagrade, a realno i nije nešto. Simpaticna je u licu, ali telo :/ Ona Kristina iz top5 je trebala da pobedi definitivno! :(

  • 'Ajde

    9. oktobar 2014 | 01:18

    Devojka je prosek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA