NEVENA BOŽOVIĆ: Biković i ja smo samo prijatelji (VIDEO)

 
  • 6

- Miloš Biković i ja ostajemo na stazi poslovne saradnje i nećemo skretati sa iste. S njim je lepo sarađivati - rekla je mlada pevačica i tako demantovala navodnu emotivnu vezu sa glumcem

Mlada pevačica Nevena Božović nedavno je objavila spot za pesmu "Bal", u kome su, između ostalog, ona i glumac Miloš Biković glumili i ljubavne scene.

Iako su pojedini mediji spekulisali da je ovaj par navodno u emotivnoj vezi, ovu informaciju demantovala je bivša učesnica šou-programa "Prvi glas Srbije", koja istakla da su njih dvoje samo prijatelji.

- Ne, ne, ne, Miloš Biković i ja ostajemo na stazi poslovne saradnje i nećemo skretati sa iste. S njim je lepo sarađivati - rekla je Nevena za "Naše novine" i objasnila kako su se ona i Miloš upoznali:

- Zajednički prijatelji su nas upoznali, među kojima i glumica Tamara Dragičević. Sve je krenulo spontano, a na kraju se Miloš Biković odlično snašao u ulozi reditelja i glumca u mom spotu - otkrila je zvezda "Prvog glasa Srbije".

Pogledajte još jednom spot za pesmu "Bal" Nevene Božović:

(Telegraf.rs/"Naše novine")

 

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zvezdica

    8. avgust 2014 | 02:51

    lepo je videti svetski uradjen spot bez golotinje i valjanja po krevetu super super super

  • Vladimir

    8. avgust 2014 | 07:28

    Dosadni ste sa povezivanjem nje i momaka. Devojka je frigidna očigledno. Nju muškarci uopšte ne zanimaju. Ne kažem da voli žene, nego je totalno flegmatična. Nijedan muškarac ne bi nikad ni bio sa takvom.

  • mordecai

    8. avgust 2014 | 09:55

    a gde je link da vidim ko su ovi1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA