MEGA POPUST: Uz mega tarifu besplatno Mobile TV sa 33 kanala

 
  • 1

Korisnici Mega Net tarife mogu besplatno gledati 33 kanala, među kojima su i popularni sadržaji koje nude TV Arena ili TV Pink. Uz mobile tv pretplatnici dobijaju i 44.000 minuta razgovora, 40.000 poruka i 40 GB protoka

Televizijski program sve se više gleda na nekom mobilnom uređaju. Čak 72 odsto ispitanika to čini bar jednom nedeljno, dok 42 odsto njih prati televizijski program van svog doma, pokazuju najnovije globalne studije o navikama korisnika. Zašto onda propustiti omiljenu emisiju kada se televizija može poneti svuda sa sobom?

Do kraja 2014. godine, mt:s je ponudio je Mobile TV besplatno korisnicima Mega Net tarife! Pored drugih pogodnosti, korisnici Mega Net tarife mogu besplatno gledati 33 kanala, među kojima su i popularni sportski i zabavni sadržaj koje nude TV Arena ili TV Pink.

Uživanje u programu biće još veće kada nema bojazni od visokih računa zbog internet saobraćaja, pošto se prilikom gledanja televizije internet ne naplaćuje, niti se umanjuje količina saobraćaja koja ide uz pretplatu. Nije lako potrošiti 40 GB na surfovanje internetom, mejlove ili na dopisivanje na društvenim mrežama, ali ta količina dovoljna je i za opušteno gledanje dodatnog video sadržaja, pored onog što već nudi mt:s Mobile TV.

Kako bi tarifa bila sasvim u znaku broja četiri, korisnici Mega Net tarife mogu da razgovaraju 44.000 minuta ili da pošalju 40.000 poruka, ako im je draže da se dopisuju.

Sve to je mnogo zabavnije i lakše kada je u ruci novi smart telefon, a korisnicima ove tarife dostupni su najpopularniji modeli za samo 1 dinar. Ako su već nabavili omiljeni telefon, onda mogu da izaberu popust na mesečnu pretplatu od čak 50 odsto.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA