HISTERIJA: Počela prodaja telefona iPhone 5S i 5C (FOTO) (VIDEO)

 
  • 9

Kao i uvek kada počinje prodaja novih modela, svet su obišli snimci i fotografije zagriženih fanova iPhone-a koji su se prvi dokopali dragocenog uređaja. Neki od njih su kampovali pred prodavnicama nekoliko dana pre početka prodaje samo da bi bili prvi u redu

Čekanju je došao kraj! Novi modeli iPhone-a 5S i 5C pušteni su u prodaju širom sveta. Uređaji kompanije Apple našli su se na policama u prodavnicama u Americi, Australiji, Kanadi, Kini, Francuskoj, Nemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Portoriku, Singapuru i Velikoj Britaniji.

Kao i uvek kada počinje prodaja novih modela, svet su obišli snimci i fotografije zagriženih fanova telefona iPhone koji su prvi kupili nov model. Neki od njih su kampovali pred prodavnicama nekoliko dana pre početka prodaje samo da bi bili prvi u redu.

Zbog različitih vremenskih zona, do novog uređaja prvo su imali prilike da dođu kupci u Australiji. Zanimljivo je da je Apple ove godine istovremeno pustio u prodaju telefone i u Japanu i u Kini.

Ipak, pokazalo se da "jeftiniji" iPhone 5C, koji je trebalo da konkuriše brojnim drugim uređajima na azijskom tržištu, nije najbolje prihvaćen. Naime, uz nimalo atraktivnu cenu od oko 550 evra, kupci su odlučili da plate više kako bi kupili skuplji, ali nešto bolji iPhone 5S, koji se prodaje po ceni od 600 do 790 evra.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    20. septembar 2013 | 14:34

    Jbt koji mentoli, ovakva budalastina zbog telefona... tuzna je vasa prica...

  • Zemunac

    20. septembar 2013 | 23:05

    Sine mi u Zemunu uzivamo u kafani uz muziku, pice i lepe zene...ako je to depresija onda ok.... Samo ti mazi tvoj telefon...

  • Srb

    20. septembar 2013 | 20:48

    Dok je ovaca bice i vune

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA