DA LI BISTE GA KUPILI? Stiže iPhone sa Putinovim likom (FOTO)

 
  • 17

Pametni telefon kompanije Apple je sam po sebi skup, a ukoliko biste voleli da u svom džepu nosite baš ovaj model, za to zadovoljstvo moraćete da izdvojite čak 4.300 dolara

Verovali ili ne, na ruskom tržištu je dostupan iPhone koji na pozadini ima ugraviran lik Vladimira Putina. Model iPhone-a kompanije "Caviar" pod nazivom "Caviar Supremo Putin iPhone" najbolji način za izražavanje patriotizma.

Pametni telefon kompanije Apple je sam po sebi skup, a ukoliko biste voleli da u svom džepu nosite baš ovaj model, za to zadovoljstvo moraćete da izdvojite čak 4.300 dolara.

Međutim, pojedini korisnici koji imaju malo dublji džep, i žele da se svojim telefonom izdvajaju od ostalih ljudi, često se okreću luksuznim brendovima poput "Vertu-a". Modeli ove kompanije su napravljeni od titanijuma i kože, a njihova cena iznosi više od deset hiljada dolara. Sa druge strane, luksuzne verzije iPhone-a su dodatno poboljšane i ukrašene zlatom, a i one koštaju više hiljada dolara, kao što je konkretno slučaj sa ovim modelom.

Ovaj model, osim toga što je ukrašen zlatom, ima ugraviran portret Vladimira Putina, i jedan deo ruske himne.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Quotsa

    28. jun 2014 | 12:23

    Evo ti globalizacija u svom najboljem svetlu !!!! Americki telefon proizveden u kini, sa likom ruskom predsednika !!! Jos samo fali tehnicka podrska iz Indije i aplikacija za svetsko prvenstvo u brazilu , da bi cirkus bio kompletan.

  • ana

    28. jun 2014 | 01:00

    Hocu ovaj telefon! :))))

  • Vlada

    27. jun 2014 | 23:17

    Bolja fora da moze da ucrta lik koji vi hocete. Lik vlasnika ili nekom na poklon pa njegov lik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA